13. maj 2010

Rožica s sporočilom

Spet sem bila okarana, da ne objavim ničesar na blogu. Le zakaj? Po pravici povedano zato, ker nimam kaj pokazati. Sem se kar malo polenila. Da pa bo zadovoljna L :-), sem le naredila eno čestitko. Prav tako se z njo prijavljam na izziv Just Us Girls Sketch 32. Dekleta so pripravila zanimivo postavitev za izziv in sicer čestitko, ki ima sporočilo v žepku (pocked card). Idej za takšno izdelavo je ogromno. Meni je za osnovo služil tale posnetek. Končni izdelek mi je prav všeč in verjetno bom še kdaj porabila to idejo.
Again I was scolded for not publishing to my blog. And why? If I tell you the truth, I have nothing to show. I'm a bit lazy. To sattisfy L :-), I made one greeting card. It is also for my entry for the Just Us Girls Sketch 32 challenge. Girls came up with a very interesting set up for a challenge, that is a greeting card that has a pocket card. Ideas for that kind of compositions are many. The foundation for me is this shot. I really like the end product and I'm probably going to use this idea in future.5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Čudovita čestitka je. Mi je všeč, da na začetku sploh ne vidiš, da cvetni listi skrivajo še kaj :) Res si jo dobro izdelala.

ivanjščica pravi ...

Zelo lepa čestitka in dobro skrito sporočilce.

Mona L. Pendleton pravi ...

What a unique pocket flower card! How fun! Thanks for playing along with Just Us Girls :)

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ čudovita je :) super ideja s cvetnim sporočilcem

Teresa Kline aka va.sunshine pravi ...

wow, this is amazing, great pocket card...have a fabulous weekend!

enjoy *~*

Objavite komentar