11. jun. 2010

Rjava

Mislim, da sem se odločila za svojo najljubšo barvo. Ali pa vsaj mislim, da imam trenutno rjavo v vseh tonih za svojo favoritko. No, mogoče samo pri čestitkah, ker če pomislim, rjavih oblačil nimam prav dosti. Mogoče pa velja to samo danes, saj ni važno, samo da mi je všeč. S to čestitko sem se hotela prijavit na izziv Just Us Girls, a sem prepozno napisala objavo ha, ha! No, za izziv na Caardvaks pa se prijavljam še pravočasno. Upam, da bo všeč tudi vam.

Think I've found my favourite color or at least I think that I have brown color in all it's shades for my favourite. Well maybe for the greeting cards, certainly not for the clothes. Maybe it's only that brown is my favourite color of the day. It doesn't really matter as long as I like it. With this greeting card I'm applying for the Caardvaks challenge. I wanted to sign up to the challenge Just Us Girls too, but I wrote this post too late :-(



4 komentarji:

Vladuška pravi ...

Zelo mi je všeč, v prvi vrsti zato, ker tudi jaz obožujem rjavo barvo, kot drugo pa mi je všeč postavitev, šivi in ti gumbi.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ gumbki so pa neverjetno ljubki :)
Pa ne samo gumbki, celotno voščilnico si uravnotežila, da jo je veselje pogledat :)

Suzana pravi ...

Od takih mojstric je lepo slišati pohvale!

Jill pravi ...

So rustic and distressed! I love everything about this!

Objavite komentar