23. mar. 2010

Hvaležna za pomoč

Že naslov pove vse. Da pa boste bolje razumeli, bom začela z zgodbo od začetka. Pred več kot enim tednom sem iz tujine dobila pismo, v katerem so bile štampiljke. Toda groza! Vedela sem, da so to "unmounted" štampiljke, samo ne da so obrezane čisto do roba. Predvidevala sem, da bom lahko sama nalepila EZ mount peno, obrezala in šla na brzino delat odtise (to naredim vedno, ko dobim novo štampiljko! Sem srečna takoj, ko naredim nekaj odtisov, pa čeprav kar na en brezvezen papir).

No pa ni šlo po teh načrtih. S prvim odtisom, ki sem ga že zadnjič objavila na eni gotovi čestitki, sem se fino namučila. Zato sem tuhtala, kje naj dobim les za podlogo. Z idejo in dokončno izvedbo sem za pomoč prosila moža. Res je trajalo en cel teden (tudi zaradi nabave lesa), potem iskanje ročnega rezilnega strojčka (le kje se skriva, v kleti, v garaži,...), ampak se je splačalo počakati. Končne štampiljke so fenomenalne. Da pa boste videli celoten kos lesa iz katerega so štampiljke, prilagam še eno sliko.




2 komentarja:

BojaMoja pravi ...

:))))))))) no, če je res nuja, se da hrano rezat tudi v rokah :))))) štampiljke imajo pač prednost :)

Suzana pravi ...

Ja, prav imaš. Ampak za ta namen sem šla kupit čisto novo desko za štampiljke, da bo ja gladka površina, nič razrezana in ne bo imela vonja po čebuli :-)

Objavite komentar