31. maj 2010

Suknjič

InLinkz je organiziral svoj prvi izziv. Izdelati je potrebno fantovsko čestitko. Ja, to pa je res izziv zame, saj takšnih čestitk ne delam prav pogosto. Uporabila sem tudi barvno lestvico, ki mora biti prisotna na izdelku. Najprej sem naredila srajčko, ki sem ji dodala telovnik. Ta je okrašen še z žepno uro. Na zadnji strani je prostor za besedilo. Seveda ob takšni opravi manjka še kravata, zato sem dodala tudi to. Sedaj pa rabim še enega fantiča, ki bo vesel tega izdelka.

InLinkz organized their first challenge to make a boy's greeting. This is a real challenge for me as I don't do that kind of greetings very often. I also used a color scale which has to be on the product. First I made a shirt and I added a waistcoat which is decorated with a pocket watch. On the back side is free for text. Of course with an outfit like that comes with a tie, so I added it. Now, I just need a boy who will recieve this greeting.




9 komentarjev:

Rosana pravi ...

I love it. Is very nice for daddy.

Kristin pravi ...

This is wonderful!

Amy pravi ...

AWESOME card!! I love this!

Vladuška pravi ...

Super si dodelala čestitko, sploh tista žepna ura mi je pika na i in kravata. Pa še suknjič si dodala, res super.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ super je! Tudi meni je v oko padla žepna ura :)

mamia (me and mine in Alabama) pravi ...

Such a good idea! Love it!

Monika Reeck pravi ...

You are so creative...this is a very great card for Man or A boy...Btw, my card is number 90 on the InkLinkz Challenge would you mind to see my Blog?Many thanks before :) hugs, Monika

Mirabelka pravi ...

What a nice jacket! :)

Jill pravi ...

Love your project! Just perfect masculine project! Thanks for visiting my blog! I'm sure to be popping back to your often, too! :)

Objavite komentar