24. sep. 2011

Prvi, prva, ...

Prvi jesenski dan.
 Prvi otroški jesenski čestitki. 
 Prvi prehlad :-(
Prvi del dobre knjige. 
 Lepo prvo jesensko nedeljo vam želim!

17. sep. 2011

Pozdrav poletju

Torej, vremenarji nam napovedujejo konec poletja ta vikend. Zato bom današnji dan verjetno preživela v naravi, da se naužijem zadnjih močnih sončnih žarkov, ki jih bom precej pogrešala. Pokažem vam lahko samo dve novi otroški čestitki. Dve sta namreč že vmes dobili noge in odšli brez fotografiranja!
 
Tej manekenki se nisem mogla upreti:
Lep sončen vikend vam želim in naužijte se sonca!

11. sep. 2011

Vlakci in sončnica

Tako lep vikend je kar klical po uživanju na prostem. Vendar sem nekaj časa namenila tudi ustvarjanju, saj sem zopet dobila naročilo za nekaj otroških čestitik. Nekako sem tokrat takoj dobila idejo, ki mi včasih vzame ogromno časa. Malo različnih barvnih kombinacij:
Še ena gasilska:
 
V notranjosti pa se skriva miška z darilom:
 Dolgujem še sliko ene sončnice, ki to pravzaprav ni. Za poobedek sem spekla breskovo pecivo, ki ga lahko občudujem samo še na sliki, ker ga ni več.

Lep začetek tedna vam želim!

4. sep. 2011

Še vedno poletje

No, vsaj ta vikend je še bilo tako. Krasno vreme, ki je kar vabilo na plano. A vseeno sem poleg potepanja imela čas, da se še enkrat poigram s sončnicami. Tokrat sem združila kar nekaj tehnik in z rezultatom sem zadovoljna. Sedaj pa šampiljko pospravljam  na dno omare, kjer bo počakala na novo poletje. Že jutri se nam menda obeta dež, s takšnim vremenom pa sončnice ne gredo skupaj.


Lep začetek delovnega tedna vam želim!

1. sep. 2011

September

Ko nastopi ta mesec, je zame konec poletja, pa čeprav vreme tega še ne kaže. Saj tudi jesen ni slab letni čas, sploh če ga spremlja indijansko poletje. Pa vendar postanem malo žalostna, ker poletje naravnost obožujem. Ja, to pa je moja najljubša cvetica:
tudi ta barvna kombinacija mi je všeč:

Pri Heleni pa sem dobila idejo, da tudi jaz naredim še eno sončnico iz papirja: